VSE ZA STEKLENIČENJE VINA

empty-wine-bottles

POSKRBIMO ZA STABILNOST VAŠEGA VINA, VZORČENJE VINA IN MATERIALE ZA STEKLENIČENJE VINA.

Zagotovimo vam enološko svetovanje, enološka sredstva, filtracijske materiale, vzorčenje vina, materiale za stekleničenje in pravilno stekleničenje vina.

Svetovanje in celotnost storitve vam je dosegljiva na tel. št. 041-793-732, Darja Bovha

 

MATERIALI ZA STEKLENIČENJE VINA

Steklenice Vetropack:

Vse steklenice iz prodajnega kataloga podjetja Vetropak

Navojni zamaški (zaporke):

Navojni zamaški z zelo kakovostno podlago ob vratu steklenice omogoča dobro tesnjenje,  preprečujejo dostop kisika do vina in zadržujejo žveplov dioksid v vinu. Enostavno odpiranje in ponovno zapiranje povečuje njihovo uporabnost in priljubljenost. Posebej primerni so za aromatična vina, saj minimalizirajo oksidacijo aromatičnih spojin.

Plutovinasti zamaški:

Za bogata in strukturna vina je pomembno zorenje v steklenici. Plutovinasti zamašek omogoča minimalen dostop kisika do vina skozi zamašek. Ponujamo gostejše zamaške za mirna vina in penine, ki omogočajo lepše zorenje vina in boljše tesnjenje.

Sintetični zamaški:

Sintetični zamaški se po izgledu in lastnostih vedno bolj približujejo plutovinastim zamaškom. Prednost imajo v sterilnosti in čistosti vonja in okusa. Uporabljajo se za mlada in sveža vina.Kronski zamaški in posebni kronski zamaški z bidulom za klasično metodo pridelave penin.

Vetropack1